banner2
Öne Çıkanlar toz Sugeldi Candeias Douglas Tanquee Trendyol 1. Lig

BELEDİYESPOR DEPLASMANDA GÜLDÜ

Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Karaköprü Belediyespor, Elazığyolspor deplasmanından 3 puan alarak evine döndü. Kırmızı siyahlı ekibe galibiyeti getiren goller, Mohammad ve Semih’ten geldi.

Elazığ Yol Tesisleri’nde oynanan zorlu maça temsilcimiz Karaköprü Belediyespor iyi başladı. Maçın ilk dakikalarında baskısını arttıran Kırmızı Siyahlı ekip aradığı golü bir türlü bulamadı. İkinci yarıya da iyi başlayan Karaköprü Belediyespor maçın 79. Dakikasında Mohammad ile 1-0 öne geçti. Yediği golün şokunu üzerinden atamaya çalışan ev sahibi Elazığyolspor kalesinde 2. golü gördü. Konuk Karaköprü Belediyespor’un 83. dakikadaki atağında İbrahim Ülüm’ün pasını iyi değerlendiren Semih, farkı ikiye çıkaran golü attı. İlerleyen dakikalarda başka gol çıkmayınca temsilcimiz Karaköprü Belediyespor sahadan 2-0’lık net bir galibiyet alarak evine döndü. Karaköprü Belediyespor deplasmanda aldığı bu galibiyetle puanını 32’ye çıkardı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.