banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği Beştepe Millet Camii

Başkan Mehmet Kuş, Şampiyon Sporcuyu Ödüllendirdi

Karşılamanın ardından Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’u, babası Müslüm Çelik, antrenörü Hüseyin Çelik ve Taekwando İl Temsilcisi Metin Şimşek ile birlikte ziyaret eden Balkan Şampiyonu Emrihan Çelik, madalyasını başkana takdim etti.

 Başarısıyla ülkemizin, Şanlıurfa’nın ve Eyyübiye’nin gururu olan Çelik’i tebrik eden Başkan Mehmet Kuş, “En iyi yatırım gençliğe yapılan yatırımdır. Asrın belası, gençlerin sahipsiz kalışıdır. Biz de AK Evlerle, gençlik merkezlerimiz, eğitim otaklarımızla gençlerimize sahip çıkıyoruz. Seçildiğimiz günden bu yana yatırımlarımızın yüzde 60’ını gençlik üzerine yapıyoruz. İnşallah yapmaya da devam edeceğiz” dedi.

Balkan Şampiyonu Emirhan Çelik’e altın takan ve çeşitli hediyeler takdim eden Başkan Kuş, “Gelecekte senin ve arkadaşlarının başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

Şampiyon Emirhan Çelik’ten, her türlü ihtiyacında hocaları aracılığıyla kendisine ulaşmasını isteyen Başkan Kuş, genç sporcunun antrenörü Hüseyin Çelik’i de başarısından dolayı altınla ödüllendirdi.

Genç şampiyonun babası Müslüm Çelik de, oğlunun başarısından dolayı çok gururlu olduklarını ifade ederek, “Türkiye’ye, Şanlıurfa’ya bunu yaşattığı için çok sevinçliyiz. Başarılarının devamı için hocalarımızla birlikte Emirhan’a destek olmaya devam edeceğiz. Hocalarımıza, destek veren müdürlerimize ve Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Kuş’a çok teşekkür ediyorum” dedi.

Dört Yıldır AK Evler’de Spor Yapıyordu

Eyyübiye Belediyesi AK Evler Spor Salonlarında dört yıldan bu yana taekwando sporu çalışan Emirhan Çelik, 3-4 Aralık 2022 tarihlerinde Arnavutluk’un Durres şehrinde yapılan Balkan Taekwando Şampiyonasına Türk Milli Takımıyla katılmıştı.

10 ülkeden 446 sporcunun yarıştığı şampiyonada, Yıldız Erkekler 45 kilo kategorisinde katıldığı tüm karşılaşmada rakiplerini sayı üstünlüğü ile yenen Çelik, Boşnak, Arnavut ve Yunan rakiplerini de yenerek altın madalya kazanmıştı.

Eyyübiye Belediyesi’nin destekleriyle spor hayatının başında ülkemizin ve Şanlıurfa’nın gururu olan Emirhan Çelik, Şanlıurfa’nın taekwando tarihinde de en büyük başarısına imza atmış oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.