banner2
Öne Çıkanlar Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul Mardin

Başkan Kayral; Hem Kutladı Hem Uyardı

TFF 3.Lig 1.gurupta 21. haftada Manisaspor’u 3-1 yenerek zirve takibini sürdüren Karaköprü Belediyespor’da alınan galibiyet sonrası futbolcularını kutlayan Kulüp Başkanı Ahmet Kenan Kayral, bir de uyarıda bulunarak futbolcuların daha da çok çalışması gerektiğini söyledi. 

Kulüp Başkanı Ahmet Kenan Kayral, “Bizim bir hedefimiz var. Amaçladığımız hedef doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ben ve Yönetim Kurulu üyelerimiz elimizden geldiğinden daha fazla mesai harcıyoruz. Bizler teknik ekibimize ve futbolcu kardeşlerimize her zaman güveniyor ve destekliyoruz. İnşallah Manisaspor karşısında aldığımız güzel galibiyeti önümüzdeki hafta deplasmanda oynayacağımız Çatalcaspor maçıyla da devam ettiririz” dedi.

Mücadeleden memnunuz
Manisaspor karşısında oynanan futboldan memnun olduğunu belirten Başkan Kayral, “Manisaspor karşısında takımın mücadelesi bizlere gelecek için umut verdi. Mağlup olmalarına rağmen oyundan düşmeyerek sahadan 3 -1 gibi bir skorla ayrılmasını bildiler. Oyundan kopmamaları ve mücadelelerini sürdürmeleri bizleri sevindirdi. Aynı mücadeleyi ligin diğer maçlarında da sergilediğimiz takdirde istediğimiz ve amaçladığımız hedefe ulaşmamız daha kolay olur” dedi. 

Her geçen gün daha iyi olacağız
Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü İhsan Karabulut da, takımın gençlerden kurulu ve aralarında tecrübeli futbolcularında bulunduğunu belirterek, futbolcuları yakından tanıdıkça çok daha iyi futbol sergileyeceklerini, her geçen gün çok daha iyi olacaklarını ve birlik beraberlik içersinde yönetimin belirledikleri hedefe ulaşmak için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi.

Bize güç veriyor
Karaköprü Belediyespor futbolcusu ve kaptanı Ramiz Ok ise, “Geçtiğimiz hafta Aksaray maçında alınan mağlubiyeti unutturmak istiyorduk. Çok şükür Manisaspor’u yenerek aldığımız mağlubiyeti azda olsa unutturduk sanırım. Şimdi önümüzde Çatalcaspor maçı var. İnşallah Çatalcaspor deplasmanından güzel bir sonuçla döneriz. Takım arkadaşlarıma güveniyorum. Kulüp Başkanımız Ahmet Kenan Kayral ve Yönetim Kurulumuzun arkamızda olması da bize güç veriyor” diye konuştu.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.