banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Başkan Emin Yetim'den Urfaspor Taraftarlarına Çağrı



TFF 2. Lig Beyaz Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Şanlıurfaspor, ligin 32. Haftasında Pazar günü saat 15.30’da 11 Nisan Stadyumu’nda lider Gümüşhanespor’u konuk edecek. Zorlu maç öncesi açıklamada bulunan Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Emin Yetim, Gümüşhanespor maçının kendileri için çok önemli bir karşılaşma olduğunu belirterek, “Bu maçı final maçı gibi görüyoruz. Tüm Şanlıurfalı hemşerilerimizin bu maça odaklanmalarını istiyoruz, kendilerini Pazar günü 11 Nisan Stadyumuna bekliyoruz” dedi.

Yetim, seyirci cezası yediklerini ve bunun için Tahkim Kuruluna gerekli itirazda bulunduklarını da vurgulayarak, “Cezanın kalkmasından ümidimiz var, inşallah hayırlı bir haber alacağız. Cezanın kalkmaması durumunda ise yine en az 50 Bin kişinin stat dışından takımına destek vereceğini düşünüyoruz. Taraftarların karşılaşmayı takip edebilmeleri için dev ekran da kuracağız, bunun için çalışmalarımız var. Tüm Şanlıurfalı hemşerilerimizin Gümüşhanespor maçında takımlarını  yalnız bırakmamalarını bekliyoruz. Taraftarlarımız bu maçta dışarıda olsalar bile yaptıkları tezahüratlarla stadı inleteceklerine inanıyoruz” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.