banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği uyuz Nasıl bulaşır

Bakkallar Odasından Şanlıurfaspora “Baklavalı” destek

Gap vadisindeki yeni tesislere yönetim kurulu üyeleri ile birlikte gelen Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun Teknik Direktör Bahri Kaya, Şanlıurfaspor yöneticisi Maruf Güneş ve futbolcularla görüşerek “Baklava” ikramında bulundu.

Burada bir açıklama yapan Bakkallar ve Bayiler Odası başkanı Mehmet Altun “Buca spor yenilgisi tüm taraftarları üzdü. Hepimiz çok üzüldük. Hiç kimse böyle bir sonuç beklemiyordu. Fakat futbol sürpriz sonuçlara açık bir oyundur. Maalesef istemediğimiz bir sonuç oldu. Bizler esnaf olarak Şanlıurfa sporun süper lige çıkmasını yürekten istiyor ve destekliyoruz. Çünkü şunun bilincindeyiz Şanlıurfa spor süper lige çıkarsa pastanın en büyük payını Esnaflar alacaktır. Bu sebeple yürekten destekliyoruz.  Galip geldiğimiz zaman herkes takıma sahip çıkabilir. Önemli olan zor günde takımın yanında olmaktır. Biz de bu gün yönetim kurulumuzla bunu yaptık. Biz Şanlıurfa spor yönetim kuruluna, teknik heyete, futbolculara güveniyoruz. Onlara inancımız sonsuzdur. Bu hafta Trabzon 1461 maçını ve önümüzdeki hafta Gaziantep B.Belediye maçını da alacağız tüm taraftarları Şanlıurfa spora destek olmaya davet ediyorum. Ayrıca katkılarından dolayı Sayın Bakanımız Faruk Çelik’e ve Sayın Valimiz Celalettin Güvenç’e teşekkür ederiz.” dedi.

Daha sonra bir açıklama yapan Şanlıurfa spor Yöneticisi Maruf Güneş sivil toplum kuruluşlarına örnek olacak bir davranışta bulunan Bakkallar ve bayiler Odası başkanı Mehmet Altun’a ve Yönetim kuruluna Şanlıurfa spora verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Bucaspor karşısında alınan sonucu hiç birimiz beklemiyorduk. Ama her şey bitmiş değil daha önümüzde 11 maç var bu da 33 puan demektir, mutlak suretle play offa kalacağız ve süper lige çıkacağız, her kes bu takıma sahip çıksın” dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.