banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Urfa Tomas Wiesner Qazim Laçi

Artık 9 Maç Canlı

Les Ottomans Hotel'de gerçekleştirilen toplantıda, TFF Başkanı Mahmut Özgener, TFF Yönetim Kurulu Üyeleri Yunus Egemenoğlu ve Levent Kızıl, Fenerbahçe Kulübü ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, diğer kulüplerden temsilciler ve yayıncı kuruluş Digitürk'ün Genel Müdürü Ertan Özertem hazır bulundu.

Vakfın Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ, yaklaşık 2 saat süren toplantının ardından yaptığı açıklamada, kulüpler, federasyon ve yayıncı kuruluş olarak biraraya gelip, yayın talimatnamesini son haline getirdiklerini, yeni sezonda haftada 9 maçın da canlı olarak yayınlanacağı bir sistemde karar kıldıklarını söyledi.

"ARTIK YAYIN SAYISI 9"
Türk futbolunun üç ayağını oluşturan TFF, kulüpler ve yayıncı kuruluş olarak son 1 ayda 3. toplantılarını yaptıklarını bildiren Gümüşdağ, şöyle dedi:
''Gündemimiz yayın talimatıydı. Bugün itibariyle yayın talimatı neticelendi. Yeni dönemde yayınların çok daha ilgi çekeceğini ve şova dönük olacağını söyleyebiliriz. Her hafta 9 tane canlı yayınımız olacak. Bu durum, kulüpler, sponsorlar ve yayıncı açısından çok önemli. Hepsinin eksilerini ve artılarını değerlendirip, yayın talimatını TFF Başkanımızın da katıldığı bu buluşmada neticelendirdik. Artık federasyonumuz, yönetim kurulunda alacağı kararla resmileştirecek. Cuma, cumartesi, pazar ve pazartesi günleri toplam 9 tane maç canlı olarak izleyicilere ulaştırılacak. Haftanın 3 veya 4 günü kullanılarak maçlar verilecek. Artık yayın sayısı 9 maça çıkarıldı. Her üç taraf da ortak bir noktada buluştu ve olumlu şeyler çıktı.''

"VERİMLİ TOPLANTI"Diğer yandan, stat ışıklandırmalarının yetersiz olması konusuna da TFF'nin el attığını belirten Gümüşdağ, Türk futbolu açısından çok verimli bir toplantı gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.