banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

Arslan; Cafer'in açıklamaları bizi üzdü

 Muhasip Mehmet Cafer'le ilgili yazılı bir basın açıklaması yaptı.  Arslan, yönetim kurulu üyesi Mustafa Dinç ve 2008-2009 sezonu itibari ile Şanlıurfaspor'u sürekli zirveye taşıyan Teknik Direktör Mehmet Şahan hakkında yapmış olduğu açıklamanın kendilerini derinden üzdüğünü söyledi.

Arslan yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

"Sayın Mehmet Cafer'in yaptığı açıklamada, ortaya atmış olduğu çeşitli iddialar ve söylemler tamamen gerçekleri yansıtmadığı kulübümüzde en yetkili yöneticisi olan Sayın Cafer'in böyle bir açıklama yapması spor kamuoyu tarafından yadırgandığı kanısındayız. Habib Arslan başkanlığındaki Yönetim Kurulumuz, göreve geldiği günden bu yana kurumsallaşma ve şeffaflık adına çabalar sarf etmiştir.

Kaldı ki Sayın Cafer'in iddia ettiği bazı konular iki yıl öncesine dayanmakta olup, bugüne kadar açıklamaması ve yönetimde kalması düşündürücüdür. Teknik Direktörümüz Mehmet Şahan hakkında söyledikleri gerçeği yansıtmadığı gibi tamamen kişisel ilişkiler sonucu yapılan bir açıklama olarak görmekteyiz. 2008-2009 sezonu itibari ile görev yapan Mehmet Şahan hocamızın Kulübümüzün çıkarlarını sürekli koruduğu yönetim kurulu üyeleri tarafından bilinmektedir.  Hocamızın kişiliği ve dürüstlüğü hiçbir zaman tartışılamaz. Mehmet Şahan her transfer döneminde yapmış olduğu transferlerden yönetim kurulu bilgisi dâhilinde yapmakta olup bu güne kadar transfer edilen futbolcular arasında geçmiş yıllarda Ahmet Kolcu, Taylan Eliaçık, Yertek Evren Başaran, Murat Özkan ve Ercan Yaman ile çalışmış olup onun dışındaki futbolcular ile çalışmamıştır.  Bugüne kadar alınan ve gönderilen futbolcular tamamen yönetim kurulu ve transfer komitesi tarafından yapılmaktadır. Bu sezonda alınan tüm futbolcular transfer komitesi tarafından alınmakta olup, Yardımcı hocamız Turgay KOÇAK'ın sezon içersinde izleyip hazırladığı raporlar doğrultusunda teknik Direktörümüz Mehmet Şahan ile yapmış olduğumuz istişareler ile alınmaktadır.

Geçen sezon Tokat maçı sonrası hak etmediği şekilde altı maç ceza alan hocamız Mehmet Şahan Kulüp Başkanımız ve yönetim kuruluna istifa etmek istediğini belirmiş ancak yönetim kurulu tarafından istifası ret edilmiştir. Mehmet Şahan bu kulübün parasal sorunu olduğu zamanlarda en az 4-5 ay maaş almadan takımını hazırlamış yönetime yansıtmamıştır."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.