banner2
Öne Çıkanlar haber Bozova Haliliye Belediye Harran Üniversitesi

68 Aksaray Belediye Spor Karaköprü Belediyespor 2 - 0

(RHA AJANS)Karşılaşmayı Edirne Bölgesi’nden Gökhan Akaylar, Erdem Değirmenci, Erol Erkek, Abdülkadir Düzgün hakem dörtlüsü yönetti.

Maçın başlama düdüğü ile Aksaray Belediyespor,ilk dakikalardan itibaren futboluyla Karbel Karaköprü Belediyespor'u kendi ceza sahasına hapsetti. İlk yarının henüz 3. dakikasında Aksaray Belediyespor Serkan Gürses ile bulduğu golle 1-0 öne geçti. Maçın 21. dakikasındaev sahibi takımdan Fuat Yaman sarı kart gördü. İlk yarıda gelen erken golle morali bozulan kırmızı siyahlı ekibimiz,kanatlardan geliştirdiği kontra ataklarla hızlı çıkışlar yaparak gol aradı.24. dakikada Karaköprü Belediyespor oyuncusu 11 numaralı formasıyla Yasin Reis ve Karaköprü Belediyespor Kalecisi sarı kart görünce maçta gergi,nlikler oldu.İlk yarıda başka gol olmayınca,Maç ev sahibi Aksaray Belediyespor'un 1-0 üstünlüğünde sona erdi.
İkinci yarıda da ev sahibi takımın üstünlüğü devam etti.Ev sahibi takım ikinci yarıda bulduğu ikinci golle maçtan 2-0 gibi net bir skorla maçı tamamladı.
Maç sonucu:Aksaray Belediyespor 2 Karbel Karaköprü Belediyespor 0

Alınan bu sonuçla Aksaraya Blediyespor 39 puanla liderliğini sürdürürken,temsilcimiz Karbel Karaköprü Belediyespor 29 puanda kaldı ve liderle arasında 18 puan fark oluştu ve  7.Sıradan 6.Sıraya geriledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.