banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Dumankaya Akhisar Belediyespor Gabon DeleBashiru

1954 Kelkit Belediyespor 2 - 2 Karaköprü Belediyespor

Misli.com 3 Lig 4. grupta Şanlıurfa temsilcisi Karaköprü Belediyespor deplasmanda oynadığı 1954 Kelkit Belediyespor karşısında ilk yarı ve ikinci yarının son dakikalarında bulduğu gollerle 2-2 berabere kaldı.

Ligde tehlikeli bölgeden uzaklaşmak isteyen Karbel Karaköprü Belediyespor, zorlu 1954 Kelkit Belediyespor deplasmanında rakibi ile 2-2 berabere kaldı. Kırmızı Siyahlı ekibin golleri ise Umut Pusat'tan geldi.

Misli.com 3. Lig 4. grupta mücadele eden Şanlıurfa temsilcisi Karbel Karaköprü Belediyespor ligde 27. hafta maçında deplasmanda karşılaştığı 1954 Kelkit Belediyespor ile 2-2 berabere kalarak haftayı 1 puanla kapattı.


Karbel Karaköprü Belediyespor 17 dakika sonra golcüsü Umut Pusat'ın attığı golü maçta eşitliği sağladı.1954 Kelkitspor 1 Karbel Karaköprü Belediyespor 1
Maçın90+4 .Dakikasında Karaköprü Belediyespor Umut Pusat ile 2.golü buldu ve maçta 2-2 eşitliği sağladı.Maçta başka gol olmaynca Karaköprü Belediyespor deplasnda altın değerinde 1 puan aldı.

1954 KELKİT BELEDİYESPOR 2-2 KARAKÖPRÜ BELEDİYESPOR


Karbel Karaköprü Belediyespor aldığı bu mağlubiyetle 28 puanda kaldı.Kırmızı siyahlı ekip ligin 28. Haftasında kendi evinde 68 Aksaray Belediyespor’u konuk edecek.(RHA AJANS)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.