banner2
Öne Çıkanlar Siverek haber ak parti Viranşehir Sanlıurfa Haberleri

12 Dev Adam Sorumlusu Şanlıurfa'da
Türkiye Basketbol Federasyonu 12 Dev Adam Spor Okulları sorumlusu Samet Şenbayrak beraberindeki Amerikalı basketbol antrenörleri, basketbol Şanlıurfa il temsilcisi İsmail mutlu ve beraberindeki heyetle Harran üniversitesi Rektörü Prof.Dr. İbrahim Halil Mutlu’yu makamında ziyaret ettiler.
Şanlıurfalı lisanslı ve lisanssız gençlere basket eğitimi için şanlıurfaya gelen Şenbayrak ve beraberindeki heyet Şanlıurfa’da basketbol alt yapısını incelediler.
Rektör Mutlu’dan Üniversitedeki spor ve basketbol çalışmaları hakkında bilgi alan heyet, Harran Üniversitesi tesislerini uygun bularak 2013 yılında basketbol yaz kampını Şanlıurfa’da yapacaklarının açıkladılar.
Bir hafta süreyle Harran üniversitesi tesislerinde yapılacak kamp çalışmaları ilimiz için büyük bir tanıtım kampanyası olacak.
Basketbol il temsilcisi İsmail Mutlu’nun katkıları ile Şanlıurfa’ya gelen heyet, Şanlıurfalı iş adamları ve mülkü idare amirlerinden basketbol’un gelişmesi için destek istediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.