Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_b7v4ukhugp2slin4iio6jpb4g6, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
CHP Karaköprü İlçe Başkanlığına Ziyaret haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

CHP Karaköprü İlçe Başkanlığına Ziyaret


 İlimizin ve esnafların sorunlarının görüşüldüğü ziyarette Oda Başkanı Mehmet Altun'u CHP Karaköprü ilçe başkan yardımcısı Abdurrahman Göncü ve yönetim kurulu üyesi Sinan Tacar karşıladı.

Ziyaret hakkında görüşlerini açıklayan Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun "Öncelikle son dönemlerde ülkemizde yaşanan terör olaylarını şiddetle kınıyorum. Esnaflarımız her zaman Devletinin ve Milletinin yanında olmuştur. Şehitlerimize Allahtan rahmet, yaralılara da Acil şifalar diliyorum. İlimizin ve Esnaflarımızın sorunlarını görüşme imkanı oldu. İlgi ve alakasından dolayı Sayın Abdurrahman Göncü ve Sayın Sinan Tacar'a teşekkür ederim" dedi. Daha sonra görüşlerini açıklayan Chp Karaköprü ilçe başkan yardımcısı Abdurrahman Göncü "Bakkallar ve Bayiler Odasının çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Bir sivil toplum kuruluşunun nasıl çalışması gerektiğinin örneklerini veriyor. Başkan Sayın Mehmet Altun'u ve ekibini yürekten kutluyoruz, bizler de parti olarak ilimizin ve esnaflarımızın sorunları ile ilgilenmekteyiz. Şehitlerimize Allahtan rahmet, yaralılara da Acil şifalar diliyorum " dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.