banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç MHP ABD

ZAHİT’TEN ŞEHİT AİLELERİ DERNEĞİNE ZİYARET

Şehit kanıyla sulanmış Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 90. yılında şehit aileleri derneğine yapılan anlamlı ziyaret şehit yakınlarını oldukça memnun etti.

Şanlıurfa Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği başkanı Mehmet Yavuz ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan AK Parti Haliliye İlçe Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Zahit, şehit aileleri ile bir süre sohbet etti. Onların dert ve sıkıntılarını dinleyen Mustafa Zahit, şehit babaları, her zaman baş tacı oldukları belirterek, “ Bu vatan için canını ve kanını feda eden şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Anne ve babalarımızın ellerinden öpüyorum. Sizler için ne yapsak azdır” diye konuştu.

Şehit ailelerinin duasını alan AK Parti Haliliye ilçe Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Zahit, bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra şehit ailesinin yanında olacağını kaydetti.

Ziyaretten oldukça memnun kalan şehit yakınları AK Parti Haliliye İlçe Belediye Başkan Adayı Mustafa Zahit’e teşekkür edip bazı bazı istek ve talepte bulundular. Şanlıurfa'dan yer isteyen, çocuklarının isminin önemli cadde ve sokaklarda yaşatılmasını istediler. Zahit, bu talep ve istekleri ilgili yerlere ileteceğini sözlerine ekledi.

Başkan Zahit, burada yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi, ''Bizleri çok sıcak karşıladıkları için başkanımız Mehmet Yavuz'a ve Şehitlerin ailesine teşekkür ediyorum. Haliliye ilçe Belediye Başkan aday adayı olarak destek arayışlarımız devam ediyor. Burada Şehit yakınlarının aileleri ile çok güzel sohbetimiz oldu. Başkan Yavuz'la uzun süre birlikte çalıştık. Haliliye İlçe Belediye Başkanlığı Aday adaylığı süresi bittikten sonra hayırlısı olursa, Şehit Ailelerimiz için çok güzel projelerimiz olacak bunu da kendileri ile görüştük.'' Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.