banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

Yukarı Göklü Belde Başkanlığına Fadıl Yiğit seçildi
AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi ve Halfeti Koordinatörü Hümeyit Bilbay, İl Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Mert, Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri Ümran Bilim, Kadriye Özbek, Tülin Gamsız, Halfeti İlçe Başkanı Mehmet Erdoğan, İl Genel Meclis Üyesi Muzaffer Kurt’un da katıldığı kongre, Belde Başkanlığı binasında delegelerin katılımı ile gerçekleşti.

Kongrede, Divan Başkanlığına Hümeyit Bilbay, Ali Keleci, Ümran Bilim’in seçilmesinden sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Tek liste halinde yapılan seçimde, Fadıl Yiğit bütün delegelerin oyunu alarak belde başkanlığına seçildi.



Kongreden sonra konuşan AK Parti Halfeti Koordinatörü Hümeyit Bilbay İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez’in programlarından dolayı İl dışında olduğunu ve kongrenin hayırlı olmasını dilediğini belirterek; “AK Parti her kongrede daha da güçlenerek büyüyor. Yukarı Göklü beldemizde de kongremizi gerçekleştirdik. Yeniden seçilen başkanımızın daha da özveri ile çalışacağına inanıyoruz. Bu bir hizmet yarışıdır. Beldemize hayırlı olsun” dedi.

Yukarı Göklülere teşekkür eden başkan Fadıl Yiğit; “Birlik ve beraberlik içerisinde Yukarı Göklü’ye hizmete devam edeceğiz. Çok teşekkür ediyorum” dedi.
www.balikligol.com


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.