banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Sanlıurfa Haberleri Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin kapsamlı Şanlıurfa Haliliye

Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Mitingine büyük ilgi

Şanlıurfa'da siyasi atmosfer, Yeniden Refah Partisi'nin düzenlediği büyük mitingle coşkuyla doldu. Şanlıurfa Abide kavşağı arkasındaki miting alanı, onbinlerce vatandaşın akınına uğradı. Parti lideri Fatih Erbakan'ın da katılımıyla gerçekleşen etkinlik, bölgedeki siyasi gündemi hareketlendirdi.

Miting öncesinde Şanlıurfa sokakları, parti bayrakları ve flamalarıyla renklendi. Vatandaşlar, coşkulu bir şekilde miting alanına doğru yürüyüşe geçerken, sloganlar eşliğinde partilerini desteklediklerini gösterdiler. Yeniden Refah Partisi'nin Şanlıurfa mitingi, bölgedeki siyasi arenada büyük bir yankı uyandırdı.

Miting alanına gelen onbinlerce vatandaş, Türk bayrakları ve parti flamalarıyla donatılmış alanda yerlerini aldılar.Yeniden Refah Partisi'nin Şanlıurfa mitingi, onbinlerce vatandaşın bir araya gelerek siyasi iradelerini ortaya koyması açısından büyük önem taşıyor. Parti, bölgedeki ve ülke genelindeki desteğini göstererek, siyasi arenada etkili bir şekilde varlığını sürdürmeye devam ediyor.(RHA Ajans.)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.