banner2
Öne Çıkanlar haber Bozova Haliliye Belediye Harran Üniversitesi

Vekil Özcan, Esnafı ve Mültecileri ziyaret etti

İlk önce Akçakale AK Parti İlçe Başkanlığını ziyaret eden Dr. Halil Özcan, partililerle sohbet etti. Daha sonra Akçakale esnafını ziyaret ederek esnafın sorunlarını not aldı.

AK Parti hükümetleri ile birlikte krizlerin son bulduğuna dikkat çeken Dr. Halil Özcan; “Akçakale esnafımızı ziyaret ederek sorunlarını yerinde dinledik, not aldık. Burada çözülecek sorun varsa burada müdahale ediyoruz” dedi.

Son olarak beraberinde Akçakale İlçe teşkilat üyeleri ile birlikte Süleyman Şah Konaklama Tesisine geçen Dr. Özcan, burada barınan Suriyeliler ile bir süre görüşerek sorunlarını dinledi.

Sahra Hastanesinde tedavisi süren hastaları ziyaret ederek, “geçmiş olsun” dileklerini ileten Özcan, yetkililerden bilgi aldı.

Milletvekili Özcan; “Suriyeliler için hazırlanan Süleyman Şah Konaklama Tesisi düzenli ve tertiplidir” dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.