banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Paylaşan Eller Şanlıurfa Kültür ve Turizm Yolu

Vekil Önen'den fakirlere Ramazan paketi

Her yıl olduğu gibi bu yılda Şanlıurfa’daki fakir ve ihtiyaç sahiplerini unutmayan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Emin Önen, gönderdiği 4 kişilik bir aileye 1 ay yetecek kadar gıda kolisi ve beraberindeki 5 litrelik yağ ile fakir ailelerin yine bol bol duasını aldı.

Milletvekili Emin Önen, bir Müslüman olarak görevlerini yerine getirmeyi amaçladıkları ve düzenli olarak her yıl belli bölgelerin haricinde memleketi Şanlıurfa ve bazı ilçeleri ile köylerindeki dul, yetim, gerçek ihtiyaç sahipleri ailelere ulaştırılmak üzere 2 Bin koli gıda yardımı gönderdi.

Ekip arkadaşları aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırılan yardım kolileri ihtiyaç sahibi aileleri sevindirdi.

Fakir aileler, mübarek Ramazan ayında yine kendilerini unutmayan Milletvekili Emin Önen ve yardımların ulaştırılmasında vesile olan arkadaşlarına teşekkür ederek bol bol dua ettiler.

Önen’in ekibi tarafından, kendisinin “Allah bilsin yeter” diyerek yardımların sessiz sedasız yerlerine ulaştırılmasını istemesine rağmen, bu yıl başkalarına da örnek olsun ve mevcut zenginlerimizin de aynı yöntemle fakirlerimizi düşünmeleri gerekçesiyle koliler üzerine “Emin Önen. AK Parti Şanlıurfa Milletvekili, Hediyesidir” yazılı etiket yapıştırıldı. Yardım dağıtımı sırasında hiçbir ailenin fotoğrafları bile çekilmedi. Mağdur edilmediği gibi rencide de edilmedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İ rahim 4 yıl önce

Vizede yardım edrmsnz magduruz 2 aydır calşmyorum kiracym

Avatar
İ rahim 4 yıl önce

Vizede yardım edrmsnz magduruz 2 aydır calşmyorum kiracym 05383212842