banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

Vekil Gök'ten Suruç ve Ceylanpınarlılara ev müjdesi

Ceylanpınar Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti’nin 13.06.2013 tarih ve 2013/13 sayılı kararına istinaden Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) arasında protokol imzalandı. Protokol ile "Sosyal Konut Projesi” kapsamında dar gelirli vatandaşlara yönelik, TOKİ tarafından Ceylanpınar’ın Kepez Mahallesi’nde 5 bloktan oluşan 155 adet konut ve 1 adet sosyal tesis yapılması uygun görüldü. Bunun Ceylanpınar için yeterli olmadığının farkında olduğunu belirten Milletvekili Gök: "Orta gelirli aileler için ilk etapta 500 konut yapımı için Sn. Bakanımız Erdoğan Bayraktar ile görüştük ve Ceylanpınar Kaymakamlığımız ile TOKİ arasındaki irtibatı sağladık, bu konudaki çalışmalarımız devam ediyor"dedi.

Bundan 2 hafta önce de; Ceylanpınar İlçesi'ne kurulacak olan Harran Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu'nun tapu işlemlerin de tamamlandığını söyleyen Dr. Abdulkerim Gök: “Dün olduğu gibi bugün de, yarın da; başlamış olduğumuz işlerin sonuna kadar takipçisi olacağız” dedi.

Bünyesinde hemşirelik alanı, acil tıp teknisyenliği, anestezi ve reanimasyon alanı anestezi teknisyenliği dalında faaliyet gösterecek olan” Suruç Abdurrahman Şimşek Anadolu Sağlık Meslek Lisesinin” tamamlamanın gururunu yaşadıklarını belirten Sn. Gök: ”Bu okulumuzun 2013-2014 eğitim-öğretim yılında hizmete girerek öğrencilerine kavuşacağının müjdesini veriyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.