banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Vekil Adayı Zahit; Emek demek hak demektir VİDEO

7 Haziran’da yapılacak olan Genel Seçim çalışmaları kapsamında destek turlarına devam eden AK Parti Şanlıurfa eski Merkez İlçe Başkanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Aday Mustafa Zahit’in bu defaki adresi kısa adı ASKON olan Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği Şanlıurfa Şube Başkanlığı oldu.

Çok samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette kendilerine yapmış oldukları ziyaret için teşekkür eden ASKON Şanlıurfa Şube Başkanı Orhan Şahin Milletvekili Aday Adayı Mustafa Zahit’e kendilerine yapmış oldukları ziyaretten dolayı teşekkür ederek şunları ifade etti.

 

“Milletvekili Aday Adayı olan Sayın Mustafa Zahit’e derneğimize yapmış olduğu ziyaretten dolayı kendilerine teşekkür ederiz. Mustafa Bey bilindiği gibi geçmiş dönemlerde 12 yıl boyunca Merkez İlçe Başkanı olarak AK Parti’ye ve ilimize hizmet etmiş bir büyüğümüzdür. Kendisi ile onur ve gurur duymuş olduğumuz bir kişiliğe sahiptir. Bu bağlamda Urfalı kendisine emek veren insanı bilir tanır ve emek vermiş olan insanında hakkını da vermesini bilir ve bu manada girmiş olduğu bu yolda kendisine üstün başarılar dilerim” Dedi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı Mustafa Zahit ise ziyaretten dolayı şunları ifade etti.

 

Bugün burada ASKON’u ziyaret ettik öncelikle değerli kardeşim Orhan’a bizleri kabul ettiği için teşekkür ediyorum. Bilindiği üzere Milletvekili aday adaylık yolunda destek ziyaretlerimiz ve çalışmalarımız devam ediyor bugün de ASKON’u ziyarete geldik. Biz Şanlıurfa’da 10-12 yıl boyunca AK Parti’ye hizmet ettik, emek verdik. Orhan Başkanımı da bahsetmiş olduğu gibi “Emek Demek, Hak Demektir. Ve biz gerçekten partimize yıllarımızı verdik ve süreç içersinde 12 yıl boyunca kendimizi Şanlıurfa’mıza ve partimize kanıtlamış olduk.

Eğer Mustafa Zahit olarak zaten bir yanlış yapmış olsaydık partimizi bizi 12 yıl değil 1 yıl bile partide olmamıza müsaade etmezdi ve burada kendimizi hem partimize hem de Şanlıurfa’mıza kanıtlamış olduk.

Girmiş olduğumuz bu yolda Rabbim nasip ederse, Şanlıurfa’mıza daha güzel hizmetlerde bulunuruz. Neden AK Parti diye sordukları zaman da ben şu cevabı veriyorum.

 

Özelikle son dönemlerde Müslüman Dünyasına yapmış olduğu katkılardan dolayı adeta Müslümanların temsilcisi oldu ve mazlum halkların sesi ve dili oldu bundan dolayı ve şu anda devam eden çözüm süreci ve yeni anayasa gibi konularının üzerine cesaretle gittiği için ve Yeni Türkiye’yi inşa etme noktasındaki düşüncelerini gördüğüm için bu yüzden AK Parti diyorum.

AK Parti sadece Türkiye değil başta Ortadoğu Coğrafyası olmak üzere tüm mazlum Müslümanların dili ve sesi olarak dünyadaki bütün Müslümanların ortak sesi olduğu için AK Parti’den Milletvekili Aday Adayı oldum ayrıca Rabbim güzel ve hayırlı işler nasip edecekse bu hizmeti bize nasip etsin diyorum” Dedi.

Ziyaret daha sonra karşılıklı sohbet havasında geçti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.