banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa karbonmonoksit Balıklıgöl Tomas Wiesner

Urfa’da AK Parti’ye Dev Katılım

Seçim çalışmalarının ilk gününden bu yana Şanlıurfalılarla buluşarak destek sözü alan AK Parti Milletvekili adayı Hikmet Başak, çalışmalarının neticesini almaya başladı. Aliyan ailesinin önde gelenleriyle birlikte binlerce kişi, Başak’ın seçim bürosunu ziyaret etti ve destek sözü verdi.

Başkanı Mahmut Özyavuz ve Aliyan Ailesi katıldı.

Başak’ın ev sahipliğinde düzenlenen buluşmaya; AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Akay, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, AK Parti Harran İlçe 

Ziyaretlerinden dolayı gelen tüm konuklara teşekkür eden AK Parti Milletvekili adayı Hikmet Başak, "Viranşehir’den, Bozovadan’dan ve merkez ilçelerden gelen siz değerli hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Akrabalarımız, dostlarımız ve kardeşlerimiz burada bizlere destek için geldiniz. Bundan daha güzeli olmaz, hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Akay, “14 Mayıs’ta Şanlıurfa Destan Yazacak"

Türkiye Yüzyılı için herkesin AK Parti çatısı altında toplanması gerektiğini ifade eden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Akay, “Türkiye’nin, Şanlıurfa’nın ve içinde yaşayan vatandaşlarımızın huzuru hepimizin tek gayesidir. Bu huzurlu ortamı elden kaybetmemek için hepimiz AK Parti çatısı altında ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın etrafında birleşmeliyiz. İnşallah 14 Mayıs’ta başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Milletvekili adayımız Hikmet Başak olmak üzere 14 vekil ile Şanlıurfa bir destan daha yazacaktır.” Şeklinde konuştu.

Canpolat, “Gücümüze Güç Kattınız”

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ise, “Şanlıurfa’nın farklı ilçelerinden buraya gelen değerli akrabalarımız gücümüze güç kattınız. Geldiğiniz için teşekkür ediyoruz. Var olun, daim olun inşallah” dedi.

Kuş, “Bu Dönem AK Parti Bir Kasırga Gibi Gelecek”

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, “Yıllardır siyasetin içerisindeyiz. Yıllardır Akçakale ve Harran’ı yakinen takip ediyorduk. Her dönem AK Partimiz için büyük bir rüzgar vardı ama bu dönem bir kasırganın olduğunu görüyoruz. Allah’ın izni ile bu kasırga ile sandıkları patlatacağız.”

Özyavuz, "AK Parti'den 14 Milletvekili göndereceğiz”

Ziyaretlerinden dolayı herkese teşekkür eden AK Parti Harran İlçe Başkanı Mahmut Özyavuz ise, “Buradaki coşkuyu gördükten sonra İnşallah başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere TBMM’ne AK Parti’den 14 Milletvekilini göndereceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.