banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Sanlıurfa Haber Urfa Haber Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Urfa adayları Başbakan'la görüştüler

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayları, bugün AK Parti Genel merkezinde Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ile görüştüler.
2015 milletvekili genel seçimleri ile ilgili ilk toplantı AK Parti Şanlıurfa 1. Sıra milletvekili adayı Nureddin Nebati'nin başkanlığında gerçekleşti. Öğlen saatlerinde başlayan ve akşama kadar devam eden toplantıda seçim çalışmaları ve stratejisi ele alındı.

Nurettin Nebati'nin başkanlığında tamamlanan toplantının ardından AK Parti genel merkezinin en üst katına geçildi. Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili adayları ile Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ve AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Başbakan Davutoğlu'nun başkanlığında ki toplantıya geçtiler.

Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar ve aday Yusuf Eğilmez'in olmadığı toplantıyla ilgili olarak sosyal medyada mesaj veren Nurettin NEbatti; "Seçim tratejisini belirlediklerini ifade" etti.

Celalettin Güvenç ise Başbakan Davutoğlu ile Şanlıurfa Milletvekili adayları olarak bir araya geldiklerini "Sn bsbknimiz;ilk olarak sanliurfa heyetini kabul etti.sukran borcluyuz.hayirli olsun.. " ifadeleri ile teşekkür etti.

Gece saat 02: 00 ye kadar süren görüşmeler hatıra fotoğrafı iile sona erdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.