banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Şanlıurfa için sürprizler olabilir

 Hala şekillenemeyen listede, aldığımız kesin bilgiler doğrultusunda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Nebati’nin gönlünün İstanbul’da olduğu halde Şanlıurfa’da 1. Sırada aday olarak gösterileceği konuşuluyor.

Daha önce yaptığı açıklamalarda, Urfa’dan aday olmayacağını belirten Nureddin Nebati, Başbakanı Ahmet Davutoğlu’nun ısrar etmesi üzerine Urfa’da  1.sıradan kesin aday olacağı gelen bilgiler arasında. Nebati’nin Urfa’dan birinci sırada gösterileceğine göre büyük ihtimalle Şanlıurfa’dan Bakan olacağı da belirtiliyor.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Nebati, Urfalı olduğu halde yaşadığı İstanbul'dan aday olmuş ve 2011'de Meclis'e vekil olarak girmişti. 7 Haziran seçimlerine ilişkin İstanbul'da yapılan temayül yoklamalarında Nebati, 1243 oy alarak birinci olmayı başardı.

Olay Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.