banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

Haliliye Belediyesi Grup Başkan Vekilleri Belirlendi, Kim oldu?

Haliliye Belediye Meclisi’nde Başkan Vekilleri, Encümen ve Komisyon Üyeleri Belirlendi

Haliliye Belediye Meclisi, 2016 Nisan Ayı ilk oturumunda meclis başkanvekili, divan, encümen ve ihtisas komisyonları üyeleri belirlendi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda yapılan meclis toplantısının ilk birleşimine Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol başkanlık yaptı. Açılış ve yoklamanın yapılmasının ardından belediye meclis başkanlık divani seçimleri, encümen üyeleri seçimi ve ihtisas komisyonları seçimine geçildi.

Yapılan seçimlerde Meclis 1. Başkanvekilliğine Abdurrahman Beyaz, 2. Başkanvekilliğine Ali Doğan, Encümen Üyeliğine İhsan Akyüz Gücüyetmez, Ferhan Karaçizmeli, Abdülkadir Altundağ, Meclis Divan Katipliğine Abdülkadir Bağış ve Abdülkadir Altundağ seildi.

İmam ve Bayırdırlık Komisyonuna ise Ali Doğan, Abdurrahman Beyaz, İmam Fidanoğlu, Hande Çankaya ve Halil Ataş seçildi.

Diğer ihtisas komisyonlarının seçimleri ise Nisan Ayı oturumları içerisinde tamamlanacak.

Başkan Fevzi Demirkol, seçimin meclise hayırlı olması temennisinde bulunurken, üyeliklere seçilen meclis üyelerine de görevlerinde başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.