banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa Sanlıurfa Haber Urfa Haber Urfa Haberleri

ŞAİRİN İFTARINDA BULUŞTULAR

Tüm STK temsilcileri, muhtarlar, sendika şube başkanları ve siyasi parti yönetimlerinin hazır bulunduğu iftarda, Şanlıurfa AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Av. Osman Uludağ,Halfeti Koordinatörü Hubeyit Bilbay’da ve Gençlik Kolları Halfeti Koordinatörü Ahmet Eskiler il merkezinden misafir oldu.

 

350’ye yakın konuğun katıldığı organizasyonda söz alan, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ali Kanneci “Katılımlarından dolayı tüm konuklara teşekkür ettiğini belirterek, Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını, Ramazanın sağlık, huzur ve barış getirmesini diledi.” Konukları Kürtçe ve Türkçe olarak selamlayan Özdal, Ramazan ayının birleştiriciliğine vurgu yaparak, organizasyonda emeği geçen Gençlik Kolları ve Genç İş adamlarına teşekkür etti. Dünyada pek çok ülkede yayınlanmış olan tüm kitaplarında bu coğrafyayı yazdığını belirten Özdal yakın ve uzak pek çok coğrafyada acı çeken insanlar olduğunu halimize şükrederken onları da düşünmemiz gerektiğini, belirtti ”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.