banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Türkiye Haliliye Sanlıurfa Haber

Saadet partisi Akçakale Adayını Açıkladı! Bakın kim aday gösterildi

Daha önce Saadet Partisinden aday olacağını resmen duyuran mevcut Belediye başkanı Abdulhekim Ayhan ile ilgili çıkan spekülatif haberler üzerine açıklama yapan Saadet Partisi İl Başkanlığı, "Genel Merkezimizin bize ulaşılan evrakından da anlaşılacağı gibi Akçakale İlçemiz için bu yerel seçimlerde adayımızı Sayın Abdulhakim Ayhan'dır." diye açıklama yaptı.

konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada şöyle denildi: "Son günlerde Partimizin 31.03.2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde daha önceden açıkladığımız halde Akçakale Belediye Başkan adayımız olan Abdulhakim Ayhan bey için bazı spekülatif haberler çıktığını gördük. Aşağıda görülen Genel Merkezimizin bize ulaşılan evrakından da anlaşılacağı gibi Akçakale İlçemiz için bu yerel seçimlerde adayımızı Sayın Abdulhakim Ayhan'dır.
Kamuoyuna duyurulur.
Saygılarımızla..
Saadet Partisi İl Başkanlığı"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.