banner2
Öne Çıkanlar ilçe Başkan Suriye trafik kazası Diyarbakır

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, son zamanlarda gündemi meşgul eden paralel yapı ile değerlendirmelerde bulundu.

Paralel yapının küresel güçlerin maşası olduğunu ileri süren Altaç, devlet içinde devlet şeklinde yapılanmanın asla kabul edilemez olduğunu söyledi.

Paralel yapının Türkiye’de barınamayacağını belirten Altaç, şunları kaydetti:

“Bu darbe girişimini aziz milletimiz çok net bir şekilde gördü. AK Parti olarak bu aşamadan sonra hiçbir şekilde paralel örgütün bu ülkede bir daha yuvalanabileceği, örgütlenebileceği bir ortam ve yer bırakmayacağız. Devlet içinde devlet olmaz. Paralel yapı marjinal bir grup olarak kalacaktır. Bunların hayat bulma şansları kalmadı. Paralel yapıya yönelik uluslararası arenada da tepki görmeye başladı. Paralel yapının küresel güçlerin maşası olduğunu gören çok sayıda vatandaş, paralel yapı ile yollarını ayırıyor.” (İLKHA) 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.