banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haberleri Urfa Viranşehir Urfa Haber Balıklıgöl

Önen'den 'Helallik' Ziyaretleri

Önen, memleketimize hizmet eden herkese bundan böylede her zaman destek olmaya devam edeceklerini söyledi.

Dava şuurunda küsmek yoktur
2015 yılı Genel Seçimlerinde AK Partiden 12 Milletvekili adayının belirlenmesinin ardından tanıtım toplantısı için Şanlıurfa’ya gelen AGİTPA Başkan Yardımcısı Şanlıurfa Milletvekili Abdülkadir Emin Önen, gerek Milletvekili olduğu 2 dönemde kendisine destek olan ve Şanlıurfa’nın sorunlarının giderilmesi için çaba sarf eden, gerekse Milletvekili adayı gösterilmeyen bazı küskünlerin olduğunu öğrendiği, hatta ilgisizlik zannederek, listeye kızarak gönül koyanları ikna etmek, genel amacın ülkemize, memleketimize ve insanlarımıza hizmet olduğunu anlatarak oyuna gelmeden, kişileri düşünmeden memleketimize hizmet etmenin birlik ve beraberliğimizden geçtiğini anlatmak maksadıyla bir dizi ziyaretlerde bulunup hem fikir alış verişinde bulundu, hemde helallik dileyerek, “Dava şuurunda küsmek yoktur. Ben yoksam dava yoktur, parti yoktur zihniyetini reddediyorum. Siyaset bir meslek değildir, bir hizmet aracıdır, bir misyondur. Bu bir bayrak yarışıdır. Dava kalıcı makamlar geçicidir. Bizler yeni Türkiye’nin istikametini belirlerken birbirimizden kopmayacağız” dedi.

‘Allah razı olsun’ denilmesi çocuklarıma en büyük mirastır
Vali İzzettin Küçük’ü de makamında ziyaret eden Milletvekili Emin Önen, “Kariyer hedefim sorulduğunda hep şunları söyledim. Bu iş er ya da geç bitecek, bittiğinde insanlarımız Allah razı olsun diyorlarsa, bu benim için çocuklarıma bırakacak en büyük mirastır. Bende bugüne kadar Urfa sokaklarında Salih Hocanın oğlu olarak yürüdüm. Bu benim en büyük sermayem oldu. Siyaset ve hizmet etme sadece vekil olunca olmuyor. Urfa’da 8 yıl boyunca bir zihniyet değişimine ihtiyaç olduğunu söyledim. Şimdi geriye dönüp baktığımda bu zihniyet değişimine bir nebze olsun katkı sağladığımı düşünüyorum. Ben bundan sonra da elimden geldiğince destek olmaya devam edeceğim” diyerek kendisinin varsa hakkını helal ettiğini belirtip helallik diledi.

Hizmet etmek sadece Milletvekili olunca olmuyor
Vali İzzettin Küçük de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Böyle düşündüğünüz için çok sevindim. Hizmet, sizin de dediğiniz gibi hizmet etmek sadece Milletvekili olunca olmuyor. Hizmet istenildiğinde her zaman, çeşitli şekillerde de yapılabilir. Ülkemize ve Şanlıurfa’ya hizmet konusunda çabalarınızı ve katkılarınızı biliyoruz. Bizimde tek amacımız görevli olduğumuz ile ve insanlarımıza en iyi şekilde hizmet etmek, sorunlarına çare bulmak, insanların huzur ve refahını sağlamaktır” diyerek hakkını helal ettiğini belirtti.
Milletvekili Emin Önen, Vali İzzettin Küçük ile bir süre sohbet ettikten sonra makamdan ayrıldı.
Önen, aynı günün akşamı da Kanal Urfa Televizyonunda “Seçim 2015” programında Kadir Çelikcan’ın canlı yayın konuğu oldu ve sorularını cevapladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.