banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haber Sanlıurfa Atalanta Michy Batshuayi Akhisar Belediyespor

Ömer Faruk Yapıcıer, Haliliye için bende varım dedi!!

Şanlıurfa’da 2019 yerel seçimlerde Büyükşehir belediye başkanlığına bağımsız aday olan Ömer Faruk Yapıcıer, 2024 yerel seçimler öncesinden yaptığı açıklama ile AK Parti’den Haliliye İlçe Belediye Başkanlığına Aday olacağını açıkladı.
Genel seçimler öncesinde Dönemin il başkan yardımcısı Mustafa Tepe'nin yoğun çabaları neticesinde Ak partiye katılan YAPICIER bağımsız olduğu dönemde 12 maddelik manifestosu ile Şanlıurfa’da gündem olmuştu? 
Özelikle abide kavşağı köprülü kavşak ve güneş panellerinin yaygınlaştırılması gibi Şanlıurfa’nın büyük sorunlarını gündeme taşımıştı, bilgi birikim ve ekip ruhu ile çalışmanın yanı sıra  önemli sorunlara parmak basan Yapıcıer önümüzde yerel seçimlerde Ak partiden  Haliliye ilçesi belediye başkan aday adayı olacağını bu gün sosyal medya üzerinden paylaştı. 
Şanlıurfa halkı son yıllarda işin ehlinden çıktığından dolayı çok muzdarip olmuştu. Ömer Faruk Yapıcıer medeni cesareti ve Şanlıurfa’ya olan sevdası ile çok renkli bir aday adaylık süreci sergileyecek, parti bu tür renkli kişiliklere adaylık verecek mi? Onu da bekleyip göreceğiz.
Yapıcıer Evren sanayi sitesinde sigortacılık mesleğini icra ediyor ve artık belediye başkanlığına bir esnaf elinin değmesi gerektiğini ifade etti, Son zamanlarda iş yeri sıkıntısı ile gündeme gelen Sanayii sitesi esnafının Yapıcıere yoğun destek vereceği gelen bilgiler arasında..

Ömer Faruk Yapıcıer Kimdir ?

Ömer Faruk Yapıcıer, Şanlıurfa'nın merkez Eyyübiye ilçesinde doğdu. Sigortacılıkla ilgileniyor. İlk ve ortaokulu Şanlıurfa'da tamamlayan Yapıcıer, evli ve 5 çocuk babası.

Ömer Faruk Yapıcıer, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Bağımsız Şanlıurfa Belediye Başkan Adayı olmuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.