banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen ilçe Mardin

Numan Kurtulmuş'a rotezi Erdoğan taktı
Yeni Türkiye hayalini anlatırken ise verdiği örneklerden biri türbanlı milletvekiliydi.
HAS Parti'yi kapatarak AK Parti'ye geçen Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, rozet takma töreninde yaptığıkonuşmasında çarpıcı mesajlar verdi.
AK Parti İstanbul Danışma Meclis Toplantısı'nda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ardından kürsüye çıkan Kurtulmuş, AK Parti'ye yeni Türkiye'nin inşası için geldiklerini söyledi.
Bugün yeni bir dönem yaşandığını dile getiren Kurtulmuş, "Milletin evlatları kazandığı bu mevziyi bir daha asla kaybetmeyecek" dedi.
"AK Parti'ye elimizi, ruhumuzu, bütün benliğimizi taşın altına koyarak bir nefer bir karınca gibi çalışmaya geldik" diye konuşanNuman Kurtulmuş, yeni Türkiye'nin ne olduğunu ise şöyle anlattı:
"Yeni anayasa ve reformlarla birlikte, 2013'e kalmadan yeni Türkiye'nin tüm yasal sistemi yenilenmelidir."
Kurtulmuş, yeni Türkiye'de görmeyi istedikleri şeylerden birinin de başörtülü bir milletvekilinin olduğunu söyledi:
"Ümitle hayal ediyoruz. En kısa zamanda TBMM'nin içtüzüğü değiştirilerek toplumsal mutabakatla bu sorun çözülmelidir."
Kurtulmuş, dün karar çıkan Balyoz davası ile ilgili de şunları söyledi: "Milletin başına çorap örmeye çalışanların başında balyozlarının nasıl parçalandığını görmekten mutluyuz."
Konuşmasının ardından Kurtulmuş ve tüm partililer adına 7 arkadaşına rozetleri Tayyip Erdoğan tarafından takıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.