banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl Yetim Der

Mustafa Ağadayı'da Aday Adayı Oldu

  AK Parti Şanlıurfa İl Başkanığına aday adaylığı için başvuruda bulunan Ecz. Mustafa Ağadayı, basşvurusunu tamamladıktan sonra İl Başkanı Zeynel Abidin beyazgül ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ağadayı başvuru işlemlerini tamamladıktan sonra yaptığı açıklamada; "Aday adayların çokluğu, bölgemiz için bir zenginlik, halkımız için alternatif demektir. Bu güzel ve onurlu yarışta bize teveccüh gösterenlere, şimdiden şükranlarımı sunuyorum. Milletimizi ve partimizi, bize duyulan güvenden dolayı mahcup etmeyeceğim" dedi. 


Ecz. Mustafa Ağadayı ayrıca: "bana çok şey katan partimde, bir üst noktada hizmet etmek için aileme, eş, dost, çevreme ve siyasi büyüklerime danışarak bu kararı aldım. Beraber görev yaptığım tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyor, desteklerini bekliyorum” dedi.



Ak Partide şu görevlerde bulundu

AK Parti Şanlıurfa İl Teşkilatına 8 yıl hizmet verdi. Partisinde İl yönetim kurulu üyeliği, İl başkan yardımcılığı, İl Yerel Yönetimler başkanlığı,  Parti Teşkilat eğitmenliği.

Teşkilatlanma biriminde İlçe koordinatörlüğü yaptı. Ayrıca Ağadayı, AK Parti İl  teşkilatında  hiç ara vermeden 8 yıl görev yapan tek partiliydi.

Eczacılık fakültesi mezunu ve Tıp fakültesinde master yapan Uzman Eczacı  Mustafa Ağadayı; Şanlıurfa Eczacılar Odası Yönetim Kurulu Üyeliği ve Genel Sekreterlik görevlerinde bulundu. Halen Türk Eczacılar Birliğinin yüksek haysiyet kurulu üyesidir.

Birçok vakıf ve dernekte gönüllü çalışmalarda bulunan Ağadayı çevresinde hayırsever ve güvenilir biri olarak biliniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.