banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Urfa Balıklıgöl Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

Milletvekili Özcan'dan esnaf ziyareti

Milletvekili Dr. Halil Özcan ve AK Parti İl Başkan Yardımcısı Erkan Sözen ile birlikte Eyyubiye Caddesinde esnafı ziyaret ederek esnafın sorunlarını dinledi.

 

Şanlıurfa’ya sık aralıkla geldiğini belirten Milletvekili Dr. Özcan; “Eyyubiye Caddesi esnafımızı ziyaret ettik. Esnafımızın sorunlarını dinledik. Kısa vadede çözülmesi gerekenlere müdahale ettik. Uzun vadedeki sorunlarını ise not alarak takip edeceğiz. AK Parti olarak daima esnafımızın yanındayız. Avrupa ve diğer ülkeler ekonomik sıkıntılar ile boğuşurken, Allaha şükür biz yatırımları nasıl yapacağız hesabı yapıyoruz. IMF’ye el açan bir ülke konumundan IMF’ye para veren konuma yükseldik. Dünya lideri Sayın Başbakanımızın önderliğinde Şanlıurfa’mız için, Türkiye’miz için çalışıyoruz” dedi.

 

Daha sonra Hayati Harrani Mahallesine geçen Vekil Özcan, burada Kanaat önderleri, çevre muhalle muhtarları ve vatandaşlarla bir toplantı yaptı. Burada konuşan Vekil Özcan; “Hayati Harrani Mahallesi ve çevre mahalle halkıyla bir araya geldik. Sohbet ettik. Mahalle sorunlarını konuştuk. Halkın taleplerini bire bir aldık. Daha güzel ve yaşanabilir bir Şanlıurfa için çalışıyoruz” dedi.


www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.