banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Milletvekili Aydınlık, Esnaf  Duasına Katıldı

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, Cumhuriyet Halk Partisi Eyyübiye İlçe Başkanı Ahmet Açmaz,  Cumhuriyet Halk Partisi Eyyübiye İlçe Başkan Yardımcıları Bedri İzgören ve Esat Öden ile birlikte Kapalı çarşılar bölgesine giderek, Ayakkabıcı esnafının düzenlediği dua programına katıldı. Milletvekili Aydınlık ve beraberindekiler esnaf ile birlikte dua ettiler. Dua programından sonra Ayakkabıcı esnaf ile sohbet edip, sorunlarını dinleyen Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, esnafa hayırlı işler ve bol kazançlar diledi. 

Kapalı Çarşıda bulunan Ayakkabıcılar Odasını da ziyaret eden Milletvekili Aydınlık, Oda Başkanı Mehmet Ali Karadağ ve Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, Oda Başkanı Karadağ’dan esnaf ve Oda’nın durumu ile ilgili bilgi aldı. 

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, Cumhuriyet Halk Partisi Eyyübiye İlçe Başkanı Ahmet Açmaz,  Cumhuriyet Halk Partisi Eyyübiye İlçe Başkan Yardımcıları Bedri İzgören ve Esat Öden ile birlikte Kapalı çarşıdaki esnafları da ziyaret ederek, programını sonlandırdı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.