banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Urfa Tomas Wiesner Qazim Laçi

Milletvekili adayı Mustafa Yavuz seçim startı verdi

1 Martta yapılacak temayül yoklaması öncesi Şanlıurfa’nın Hilvan ve Siverek ilçelerine giden milletvekili aday adayı Mustafa Yavuz,  Ak Parti İlçe Başkanı Hanif Düzme ve Siverek İlçe Başkanı İlhan Çelik’i ziyaret etti.

 

Şanlıurfa'nın tanılan ve sevilen simalarından Mersevi ailesinden olan Mustafa Yavuz ise, yaptığı milletvekilliği başvurusunun ardından nefes almadan seçim çalışmalarına başladı.

 

Milletvekili aday adayı Mustafa Yavuz, başta teşkilatta görev alan arkadaşlarımız olmak üzere tüm Şanlıurfalı hemşerilerinin destek ve dualarını beklediklerini de belirtti.

 

AK Parti'de görev aldığı iki dönem boyunca hep başarılı seçimler çıkardığını belirten Yavuz; "Bölgemiz için, geleceğimiz için, ülkemiz için önemli bir seçim. Bu seçimde görev alarak TBMM'de Şanlıurfa'yı temsil etmek ve Yeni Türkiye'nin temellerinin atıldığı bu dönemde çalışmalara katkıda bulunmak istiyorum" dedi. 

 

Ak Parti’de 12 kişilik aday listesi, yapılacak olan temayül yoklaması ve mülakatın ardından belirlenecek. 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak genel seçimler öncesi Ak Parti’den 296 kişi milletvekilliği için Ak Parti’ye müracaat etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.