banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haber Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri

MHP lideri Bahçeli mesaj verdi, İl Teşkilatı seçime hazırız dedi

GÜNEŞ; “SEÇİME HER ZAMAN HAZIRIZ”
Genel Başkan Bahçeli’nin etken seçim çağrısını gazetecilere değerlendirenMHP Şanlıurfa il Başkanı Mahmut Güneş şunları kaydetti ; “Biz Milliyetçi Hareket Partisi İl ve ilçe teşkilatları olarak genel başkanımızın emirleri doğrultusunda seçime her zaman hazırız.” Dedi.
“Türkiye’nin 3 Kasım 2019’u beklemesi bu şartlarda mümkün değil.” diyen MHP Lideri Bahçeli, cumhurbaşkanı ve milletvekili genel seçiminin 26 Ağustos’ta yapılmasını önermesi ile gündem erken seçimler oldu.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında erken seçim çağrısı yapmasının ardından açıklamalarda bulunan MHP Şanlıurfa il Başkanı Mahmut Güneş şunları söyledi:
Genel Başkanımız buğun grup toplantısında seçimlerin erkene alınması noktasında açıklamalarda bulundu. 26 Ağustos olarak belirledi. Tabii bu iktidar partisi açısından da ilgili organlarda tarafından değerlendirilecek ama biz Milliyetçi Hareket Partisi il ve ilçe teşkilatları olarak genel başkanımızın emirleri doğrultusunda seçimi her zaman olduğu gibi yine hazırız. İnşallah Bu seçimin Türkiye’nin önünü açacağını düşüncesindeyiz öyle olacağı da biliyoruz. Netice itibariyle baktığın zaman 16 Nisan’da yapılan referandumdan sonra Cumhurbaşkanı sistemine geçiş yapıldı o geçişin alt yapısındaki maddeler de meclisten geçirildi. Tabii şu anda o maddeler geçtikten sonra Türkiye’de bazı sistemle bazı tıkanıklar meydana geldi. Genel başkanımız onun nazarında ki düşünceleri ile ilgili bu konuyu gündeme getirdi. Tabi biz Türkiye’nin önünü açmak zorundayız. Siyaset bunu yapmak zorunda, etrafımız ateş cemberidir bu ateş çemberinden çıkabilmek için güçlü bir hükümet ve güçlü bir iktidarın gelmesi lazım bu noktada genel başkanımız bu tehlikeleri gördüğü için anında seçim kararını alması noktasında kendi düşüncelerini aktardı. İnşallah genel merkezimiz ve iktidar partisi şu anda görüşme halinde olabiliyor. O görüşmeler neticesinde ortaya çıkması gerekiyor. Büyük bir ihtimalle genel başkanımızın belitmiş olduğu 26 Ağustos’ta seçim yapılacağı düşüncesi içerisindeyiz. Ben tekrar etmek istiyorum, Biz il teşkilatları olarak seçime hazırız. Şanlıurfa’nın geleceği adına ne yapılması gerekiyorsa teşkilatlar olarak onu dile getireceğiz. İnşallah bu seçimde hem Şanlıurfa, hem Türkiye kazanacaktır.” Dedi.(Ruha Haber ajansı)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.