banner2
Öne Çıkanlar Suriye Urfa Haber Sanlıurfa Atalanta Michy Batshuayi

Melih Gökçek Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için son noktayı koydu

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığından istifa eden Melih Gökçek'in ismi yaklaşan yerel seçimlerde Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı için geçiyordu. 

Sosyal medya hesabından Ömer Hamarat isimli takipçinin: "Başkanım sizin isminiz şanlıurfa büyükşehir belediyesi başkanlığı için geçiyor,şehirde halk arasında konuşuluyor bu konu hakkında düşünceniz nedir saygılar." sorusuna cevap verdi.

Tartışmalara ve dedikodulara son noktayı Gökçek" Bir kez daha cevap veriyorum. Urfa belediye başkanlığına aday olmak benim içinde çok büyük bir şereftir. Ancak bu söylenti doğru değildir. Kripto fetocu AnkaraKuşu hesabı böyle bir Uydurma haber yaptı. Yayıldı gitti. tek gayeleri beni Ankara’dan uzaklaştırmak" diyerek Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığına göz kırptı.

Gökçek, bu açıklamayla Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için ise kapıyı tamamen kapattığını şfade etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.