banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

MEHMET ALİ ŞAHİN ve EGEMEN BAĞIŞ ŞANLIURFA’YA GELİYOR

AK Parti Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığının organize ettiği 8.Bölge Eğitim ve Değerlendirme Toplantısı 21 Nisan Pazar günü Şanlıurfa El-Ruha Otel’de yapılacak. Saat 10.30’da başlayacak toplantıya; Şanlıurfa, Tunceli, Malatya, Elazığ, Diyarbakır, Mardin il ve ilçelerinin; ana kademe, Kadın Kolları ve Gençlik kollarının Siyasi ve Hukuki İşler Başkanları katılıyor.

Toplantının açılış konuşmasını AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin yapacak, ardından saat 11.00’de AK Parti Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar “Darbeler ve Demokrasi “ konusunu işleyecek. Saat 11.30’da ise yine AK Parti Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı ve MKYK Üyesi Prof. Dr. Yasin Aktay “Türk Dış Politikasında Yeni Dinamikler” konusunda konuşacak.

Öğle arasından sonra ise, saat 13.30’da Milli Savunma eski bakanı ve Antalya Milletvekili Vecdi Gönül katılımcılara “Dışa Bağımlılıktan Kurtuluş Yolunda Savunma Sanayi” konusunda bir konuşma yapacak. Ardından saat 14.15’te, AK Parti Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı ve Amasya Milletvekili Prof. Dr. Naci Bostancı “Demokratikleşme ve Çözüm Süreci” konusunu anlatacak. Genel merkez Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığı tarafından 8.si Şanlıurfa’da düzenlenen Eğitim ve Değerlendirme Toplantısı, saat 15.00’teAvrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış’ın“Hükümetin İcraatları” konusunda yapacağı konuşma ile son bulacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.