banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haberleri Urfa Viranşehir Urfa Haber Balıklıgöl

Karaköprü’de Büyük Değişim Yaşanıyor
Şanlıurfa’nın gelişen modern kenti olan Karaköprü sürekli yenilenerek, büyüyerek huzurlu, mutlu ve yaşanılır bir şehir olma yolunda ilerliyor.
Karaköprü’de her yaştan insanın, dinlenebileceği (parklar, yeşil bantlar), sporsal aktivite (Gençlik merkezi) yapabileceği alanların bulunması ayrı bir önem katmaktadır. Özellikle ana bulvar ve refüjlerdeki güllerin, çiçeklerin görüntüsü farklı bir güzellik katarak Karaköprü’de yaşayan vatandaşların hem takdirini topluyor hemde pırıl pırıl bir yaşam alanı sağlıyor.
Karaköprü’de yaşayan vatandaşlar ve esnaflar Belediye tarafından yapılan bu hizmetlerin çok güzel ve yerinde olduğunu belirterek Belediye Başkanı Av.Nihat Çiftçi’ye ve çalışanlarına teşekkür ederek şöyle konuştular; “Karaköprü’ye girince baharında gelmesiyle etraftaki güller olsun yeşillendirmeler olsun insanın içi ferahlatıyor, sağ olsunlar belediye her tarafı yeşillendirdi yapılan çalışmalardan dolayı tüm belediye personellerine teşekkür ediyorum”, “Biz esnaf olarak hizmetlerden dolayı belediyeden memnunuz çünkü çevrenin temiz ve güzel olması işlerimizi olumlu yönde etkiliyor, Belediyenin aynı tempoda devam etmesini istiyoruz” , “Ben aslen Van’lıyım burası çok harika bir yer az önce yanımdaki arkadaşım yere çöp atacaktı hemen uyardım kendisini çünkü sokaklar çok temiz bravo diyorum kim yapmışsa güzel bir hizmet yapmış” dediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.