banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

Karaköprü Belediyesi için bürokrat aday: Yusuf Yetim

Şanlıurfa'mızın da büyükşehir statüsüne alınması ile oluşan üç belediye, tabi büyükşehir ile birlikte dört belediye başkanlığı oluştu. Bunlardan Karaköprü belediye başkanlığı için aday adaylığını açıklayan isimlerden biri de Yusuf Yetim oldu.

AK Parti Karaköprü Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıklayan Yusuf Yetim; “Ülke meselelerine vakıf, gündeme hâkim ve görüş olarak merkezde olduğunu, amacının kendisini yetiştiren bu şehre minnet borcunu ödemek ve hiçbir maddi beklenti içinde olmadan, hak'a ve halk'a hizmet olduğunu belirtti. Yoksa maddi - manevi doyuma ulaşan biri olarak, Ankara'da yaşamını sürdürüp, yazlığında tatil yapıp, malum Urfa zihniyeti ile ''Boş ver lo, ne bu işlerle uğraşıp reheti bozacaksan'' şeklinde düşünemediğinden dolayı aday adayı olduğunu” açıkladı…

 

YUSUF YETİM KİMDİR?

1965 Şanlıurfa doğumlu olan Yusuf Yetim, ilk, orta ve lise eğitimini Şanlıurfa'da tamamlayıp Ankara Üniversitesi işletme fakültesinden mezun olmuştur. Yüksek öğretimini bitirdikten sonra Ankara'ya yerleşen Yusuf Yetim evli ve bir çocuk babasıdır.

 

22 yıldır bürokrasinin üst kademelerinde, Eti-Gümüş, Eti-krom, Çimento sanayi vs. bir çok kurumun Yönetim Kurulu üyeliklerinde görev yapmış ve hemen hemen 1990 yılından beri tüm hükümetlerle çalışmış, halen Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nda uzman olarak görev yapmaktadır. Önceki seçimlerde AK Parti'den milletvekili aday adayı olmuştur.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.