banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Beyaz Saray

İşte Urfayı gecekonduda anlatan fotoğraf

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yıllarca okulu olmayan Hacı Bayram Mahallesinde yeni okul yapımı için kamulaştırılan 23 konutun yıkım çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Güvenç, “Mahallemize hayırlı olsun. 30 yıllık sorun çözülüyor” dedi.

 

3 yıldır mahallenin okul yeri sorunu için çalışmalar yürüten Başkan Güvenç, bölgede okul yapımı için 23 konutu kamulaştırarak yıkım çalışmalarını başlattıklarını ve mahallilerin okul isteğini yerine getirdiklerini söyledi.

 

Eyyübiye ilçesinde bulunan Hacı Bayram Mahallesinde okul yapmak için Büyükşehir Belediyesi tarafından istimlâk edilen evlerin yıkım çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Celalettin Güvenç, Mahalle Muhtarı İbrahim Akdemir ve mahalle sakinleri ile bölgede incelemelerde bulundu.

 

Başkan Güvenç, Yıkımın Ardından Milli Eğitim İhaleye Çıkacak

 

30 yıllık sorunu çözdüklerini belirten Başkan Güvenç, “1 Milyon 800 Bin Liraya istimlak ettiğimiz evlerin yıkım çalışmalarını başlatarak, tamamlanan yıkım çalışmaları sonucunda yıkılan evlerden ortaya çıkartacağımız yeri Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edilip okul yapımı için ihaleye çıkılacak” dedi.

 

Başkan Güvenç’e Valilik Döneminde Sorunumuzu İlettik; Unutmadı, Çözdü

 

Mahalle sakinleri okul taleplerini Valilik döneminden bu yana unutmayan ve çalışmaları en kısa sürede başlatan Başkan Güvenç’e teşekkür ederek, “Allah razı olsun, 30 yıllık sorunu çözerek mahallemize okul yapılıyor” şeklinde konuştular.

 

Öte yandan Büyükşehir Belediyesi tarafından Şanlıurfa Kalesinin gün yüzüne çıkartılmasında kale eteği civarında kamulaştırılan evlerin yıkım çalışmalarını da inceleyen Başkan Güvenç, mahalle sakinleriyle sohbet etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.