banner2
Öne Çıkanlar urfaspor Gaziantep B.B.Spor maçı Kasımpaşa Şanlıurfa Hılton Garden Inn Oteli Genel Müdürü Abdurrahman Toprak Genç Kızıltepe

İşte CHP'nin seçim vaatleri


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şanlıurfa İl Başkanı yerel seçimler için partisinin kent için vaatlerini açıkladı.

CHP Şanlıurfa İl Başkanı Hayrettin Cidir 31 Mart yerel seçimler öncesi bir yerel gazeteye verdiği röportajda seçim vaatlerini açıkladı. Vaatlerden genel merkezin bilgisi dâhilinde mi bilinmezken İl Başkanı Şanlıurfa için vaatleri art arda sıraladı.

İl Başkanı Cidir’in yerel seçimler öncesi öne çıkan vaatlerinin başında kentteki tüm abonelere suyun ücretsiz verileceği ancak bunun da bir şartı olduğunu belirtiyor. Sudan ücretsiz yararlanacak olan vatandaşların asgari geçimin alında ücret alması şartı bulunuyor.

Bu şartı taşıyan vatandaşların elektriğinin de yüzde 50’sinin de Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanacağının sözünü verdi.

Cidir, maddi geliri düşük olan tüm vatandaşların şehirci ulaşımdan ücretsiz yaralanacağını söyledi.

Belediyelerin en önemli gelir kalemlerinden olan imar ücretinin halktan alınmayacağını ileri süre Cidir, Urfa’da bulunan tüm vatandaşların bu imkân yaralanacaklarını savundu.

Şanlıurfa’nın uzun bir süredir gündeminden düşmeyen elektrik sorununa de vaatleri arasında yer veren İl Başkanı Cidir, kentte mevcut elektrik sorununun büyükşehir belediye başkanlığının kazanılması durumunda kesin çözüme kavuşacağını savundu.(Ruha Haber Ajans)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
izmir muğla için 5 yıl önce

yaptınız mı?