banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Suriye PKK

İngilizleri Geride Bıraktı! Türkiye'de kaç tane Bayraktar TB2 var?

Baykar tarafından milli ve yerli olarak üretilen Bayraktar TB2ler dünyanın dikkatini çekmeye devam ediyor.
Muharebe sahasında büyük başarılara imza atan, alanında dünyanın en iyilerinden olan Baykar'ın ürettiği Bayraktar TB2'lere dünyadan övgüler gelmeye devam ediyor.

'TÜRK ORDUSUNDA 140'TAN FAZLA BAYRAKTAR TB2 VAR'

İngiliz medyasında yer alan haberde, Türkiye'nin gücüne güç katan Türk SİHA'larıyla ilgili çarpıcı ifadeler yer aldı. Haberde, 'Türk ordusunda şu an 140'tan fazla Bayraktar TB2 İHA faaliyet gösteriyor.'' denildi.

İNGİLTERE'Yİ GERİDE BIRAKTI

Türkiye'nin SİHA gücüyle İngiltere'nin SİHA gücünü karşılaştıran İngiliz medyası iki ülke arasındaki açık farkı ortaya koydu.

Türk SİHA'larının kabiliyetlerinden övgüyle söz edilen haberde, ''Sadece 10 adet 20 yıllık ABD üretimi Reaper İHA'dan oluşan bir filoya sahip olan Birleşik Krallığı fazlasıyla geride bırakıyor.'' denildi.


KAYNAK: HABER7

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.