banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

İl Başkan Yardımcısı Ağaç, STK'lara teşekkür etti

Şanlıurfa Kapalı Spor Salonunda yapılan STK'lar Temayül yoklaması seçimlerine katılan tüm yöneticiilere teşekkür eden İl Başkan Yardımcısı Cuma Ağaç, "STK'ların Tamayül Seçimlerine  5000 civarında kişi kişi katılıyor. biz başvurularını aldık. dün gece saat 03:00'e kadar da katılımcıların listesini hazırlamak için çalıştık" dedi.

Genel merkezin talimatıyla STK'lara duyrumuzu basın yoluyla yaptık. Şanlıurfa'da bulunan tüm Sivil Toplum kuruluşları, buna Esnaf oadaları da dahil davet etti. Basına da teşekkür ediyorum.

İlgi çok yüksek... yüzde doksanlık bir başvuru yapıldı. bu seçim kesinlikle Genel Merkezimiz tarafından dikkate alınacak ve bence en önemli ayağı bu olacak. Çünkü bunlar toplumumuzun kanaat önderleridir. bu da listeye kesin yansıyacak. 

Bu oy kullanma şekliyle ilk kez STK'lar katılıyor seçime ama AK Parti kurulduğu günden beri zaten STK'larımıza danışarak hareket ediyor. ama bu kez onların oyunun sandığa yansıtılması düşünüldü. olay bu.

bu tablodan ortaya çıkan sonuç şu; 'AK Parti Şanlıurfa'da yüzde 80 oy alacak.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.