banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

İbrahim İstegün'den Bayram Mesajı
Bayramların birleştirici, sevinçlerin paylaşıldığı ve kardeşliğin pekiştiğini belirten AK Parti Merkez İlçe Sosyal İşler Başkanı İbrahim İstegün; “Kardeşçe, el ele vererek ayrılıklara düşmeden oyunlara gelmeden, adaletli bir Türkiye ve Şanlıurfa’da yaşamak arzusundayız. Kardeşliğin en güzel örneklerinin yaşandığı şehrimizde, dini duygularımızın zirveye çıktığı bir bayramı bir arada yaşıyoruz.



Kurban fedakarlıktır, kurban yakınlaşmaktır, kurban barıştır, kurban huzurdur. Partimiz de Türkiye’de huzurun, yakınlaşmanın barışın ve kardeşliğin toprağımızın her metrekaresinde olması için gece-gündüz demeden çalışmalarını sürdürmektedir” dedi.



İstegün; Kurban Bayramı vesilesi ile ülkemizde esen huzur iklimin devam etmesini temenni ederim.  AK Parti teşkilatımızın ve değerli Şanlıurfalı kardeşlerimizin huzurlu ve mutlu nice bayramlara erişmesini Allah’tan niyaz ederim” dedi.

www.balikligol.com



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.