banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Sanlıurfa Haberleri Gaziantep

HÜDA PAR Sözcüsü Milletvekili Serkan Ramanlı Erdoğan için destek istedi

Seçim çalışmaları kapsamında Şanlıurfa'ya gelen HÜDA PAR Sözcüsü Milletvekili Serkan Ramanlı, insanları birbirlerine düşürmek isteyenlerin dostları olamayacağını belirterek bunun çabası içerisinde olanların insanların hayrını istemeyenler olduğuna dikkat çekti.

HÜDA PAR Sözcüsü ve Milletvekili Serkan Ramanlı, Ceylanpınar ilçesinde çeşitli temaslarda bulundu. Ramanlı’ya; HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Emin Özaslan, HÜDA PAR Ceylanpınar İlçe Başkanı Adnan Sağlam ve teşkilatı eşlik etti.

İlçedeki tekstil sektöründe çalışan işçilerle bir araya gelen Ramanlı, Cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için destek istedi. Ramanlı, burada işçilerin sorunlarını dinleyerek çözüm yolları arayacaklarını ifade etti.
Ceylanpınar esnafını ziyaret eden Ramanlı, daha sonra 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Konferans Salonunda muhtarlar, STK temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve halka bir araya geldi.

Bizi biz yapan, medeniyet değerlerimizi inşa eden inancımızdır

HÜDA PAR olarak inancın, kimliğin ve hizmetin önemine vurgu yaptıklarını belirten Ramanlı, “Siyasete başladığımız günden beri 3 şeyin önemine vurgu yaptık. Bir inanç dedik, bizi biz yapan inancımızdır. Bizi biz yapan, medeniyet değerlerimizi inşa eden inancımızdır. Rabbimizin bizden razı olmayacağı şeyleri yapmayalım dedik. Rabbimizin bizden razı olacağı amellerle hayatımızı süsleyelim dedik. Rabbimiz bizden adalet, merhamet istiyor. Yardımlaşma, dayanışma ve kardeşlik içerisinde olmamızı istiyor. İkincisi kimlik dedik. Türkiye’de çok farklı kimliklere sahip insanlar var. Bizler Kürt'üyle, Türk'üyle, Zaza'sıyla, Arap'ıyla, Çerkez'iyle, Pomak'ıyla 85 milyonluk büyük bir aileyiz” dedi.

Bizler birliğimizi daim etmek zorundayız

Ramanlı, “Bizi birbirimize düşürmek isteyenler, bizi birbirimizden ayırmak isteyenler bizim dostumuz olamaz. Buna ilişkin faaliyet içerisinde olanlar bizim hayrımızı istemeyenlerdir. Bizler birliğimizi daim etmek zorundayız. Birliğimizi kaim etmek zorundayız. Birbirimizi sevmek, birbirimizin hakkını, hukukunu savunmak, birbirimizle dayanışmak zorundayız. Eğer öyle yaparsak belki son 20 yılda Sayın Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde yapılan sessiz devrimlere çok daha büyük bir seviye kazandırıp belki 20 yılda yapılamayanı 20 ay gibi kısa sürede gerçekleştiririz” şeklinde konuştu.

Biz Rabbimizin dediği yolda yürüyeceğiz

Türkiye’nin sorunlarını çözmeyi kendilerine vazife bildiklerini ifade eden Ramanlı, “Biz Rabbimizin dediği yolda yürüyeceğiz inşallah. Bizi ayrıştıran, bizi birbirimize düşman edenlere de asla ve kat'a fırsat vermeyeceğiz. Huzurumuzu bozmalarına imkân tanımayacağız. Üçüncüsü hizmet dedik. Yoksullarımızın, çiftçilerimizin, işsizlerimizin, işçilerimizin, kadınların, gençlerin, çocukların; Türkiye’nin sorunları bizim sorunumuzdur. Bunları çözmek bizim görevimizdir” diye konuştu.

Ramanlı daha sonra Cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için destek için açılan seçim lokalini ziyaret etti.

Daha sonrasında Şanlıurfa merkezde çeşitli temaslarda bulunan Ramanlı, "Cumhurbaşkanı Seçimi Halkla Buluşma' programı kapsamında Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezi Konferans Salonunda halk ile bir araya geldi. Ramanlı, "Rehavete kapılmadan 28 Mayısta tekrar Sayın Erdoğan'ı Cumhurbaşkanı seçmen için bütün teşkilatlarımız ile çalışmalıyız ve çalışıyoruz da" diyerek rehavete kapılmamamız gerektiğinin altını çizdi. Ardında katılımcıların ve gençlerin sorularını cevapladı. 
Ramanlı, son olarak katıldığı ortak TV canlı yayını programının ardından Şanlıurfa'daki temaslarına son vererek Şanlıurfa'dan ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.