banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Urfa Haberleri ABD

HÜDA PAR Sözcüsü milletvekili Ramanlı Şanlıurfa'daki temaslarını sürdürüyor

HÜDA PAR Sözcüsü ve milletvekili Serkan Ramanlı'nın Şanlıurfa'daki temasları devam ediyor. Siverek ilçesindeki temaslarının ardından Hilvan ilçesine geçen Ramanlı, ilçede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek için açılan seçim bürosunu ziyaret etti.

HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Emin Özaslan, Hilvan İlçe Başkanı Mehmet Fatih Atakay ve ilçe teşkilatının eşlik ettiği Ramanlı, seçim bürosunda Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık'la görüştü. 

Daha sonra Hilvan'da halkla bir araya gelen Ramanlı, burada kısa bir konuşma yaptı. AK Parti ve HÜDA PAR'ın ittifak yapmasının çok etkili olduğunu ifade eden Ramanlı, Cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için destek istedi.

Hilvan temaslarının ardından Bozova ilçesine geçen Ramanlı ve heyeti, HÜDA PAR Bozova İlçe Başkanı Abuzer Özaydın ve ilçe teşkilatından oluşan bir heyet tarafından karşılandı. 

Ramanlı, Bozova ziyaretinde STK temsilcileri, kanaat önderleri ve muhtarlarla bir araya geldi. 

Siyaset, var olan eksiklikleri gidermek için vardır

Daha sonra Bozova'da STK temsilcileri, kanaat önderleri, muhtarlar ve halk ile bir araya gelen Ramanlı, siyasetin var olan eksiklikleri gidermek için var olduğunu belirterek siyasetin en temiz bir şekilde yapılması gerektiğine vurgu yaptı. 

Ramanlı'nın Şanlıurfa ziyaretleri devam edecektir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.