banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Sanlıurfa Haber Pirhalil Gaziantep Martin Vitik

HÜDA PAR'dan 28 Mayıs İçin Çağrı

Her hafta Cuma günü saat 11.11'de Şanlıurfa'nın bir sorununu ve bu soruna yönelik çözüm önerilerini paylaşan HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Emin Özaslan, bu hafta ise 28 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili bir çağrıda bulundu.

HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Emin Özaslan; "HÜDA PAR olarak bu hafta 28 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili halk olarak, millet olarak bizleri bir tercihte birleştiren bazı nedenleri anlatacağız" diyerek seçmenlere seslendi.

Bir pire için yorganı yakmayalım!

Özaslan, "Biliyorsunuz ki bu pazar günü sandıklar kurulacak. Sandığa giderken, lütfen aklımızla ve vicdanımızla hareket edelim. Duygularımızla asla hareket etmeyelim. Bir pire için yorganı yakmak akıllı insanların yapacağı bir iş değildir" dedi.

Bir daha 28 Şubatlar yaşanmasın diye!

Özaslan, "Bu ülkede bir daha 28 Şubatlar yaşanmasın diye… Bu ülkede üniversitelerde bir daha ikna odaları kurulmasın diye… Bu ülkede Yassıada zihniyeti ve vesayet odakları hüküm sürmesin diye… Ve şu ana kadar elde edilmiş olan kazanımların kaybolmaması ve daha fazla kazanım elde edebilmek için, Cumhuriyet'in 2.yüzyılının Türkiye Yüzyılı'na dönüşebilmesi için, gelin hep beraber bu pazar günü Sayın Erdoğan'a destek verelim" diyerek seçmenlerin niye Sayın Erdoğan'ı desteklemeleri gerektiğinin altını çizdi.

Ülkeyi kışa sürüklemek isteyenlere fırsat vermeyelim
 
Açıklamalarına devam eden Özaslan, "Genç kardeşlerime sesleniyorum; lütfen yalancı baharlar sözlerine kanıp da bu ülkeye baharı getireceğim diyenlere kanmayalım. Aslında ülkeyi kışa sürüklemek isteyenlere fırsat vermeyelim. Gelin hep beraber 28 Mayıs Pazar günü sandıklara gidelim ve ülkemiz için, memleketimiz için, geleceğimiz için ve yarınlarımız için hep beraber Sayın Erdoğan'a destek verelim" dedi.

Sayın Erdoğan'ın şahsında hedefte Türkiye var!

Özaslan son olarak "Unutmayalım ki; Sayın Erdoğan'ın şahsında hedefte Türkiye var! Küresel kuşatma altında bulunan Türkiye'nin; hem askeri, hem ekonomi, hem teknoloji ve hem de uluslararası arenada siyasi açıdan da daha güçlü bir Türkiye için Sayın Erdoğan'a hep beraber 'Evet' diyelim" diyerek, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a destek çağrısı yaptı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.