banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl HASAN şahin urfaspor deniz üssü İstanbul Sözleşmesi derhal iptal edilmeli Şanlıurfa Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği (ŞASEMKOM)

Hilvan Belediyesi Gece Gündüz Çalışıyor‏

Sahur vakti çalışmaların devam ettiği noktaları ziyaret eden Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ve Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Bıdık sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi çalışan ekiplerle sohbet ederek işçilere içecek ikram ettiler.

Bahçelievler Mahallesinde devam eden kilitli parke döşeme çalışmaları ile İnönü Caddesi ve kaldırımları yenileme çalışmalarıyla ilgili olarak açıklama yapan Hilvan Belediye Başkanı  Alan Ali Bayık, havaların sıcak olması sebebi ile yapılacak işlerin zamanında yetişmesi için çift vardiyalı olarak çalıştıklarını belirterek şöyle devam etti:

Bayık" Havaların çok sıcak olması sebebiyle gündüz yapılan işlerin bir kısmın iftardan sonra devam ediyoruz. Hilvan genelinde , su,kanalizasyon, yağmur drenajı ve isale hattı olmak üzere toplamda 250 Km'lik  altyapı çalışması yapıyoruz. Altyapısı biten bölgelerde kilitli parke taşı döşeme çalışmalarımız devam ediyor. Gece gündüz demeden rutin kontrollerimizi yapıyoruz" dedi

Özellikle gece vakti yapılan çalışmaların ilçe halkını rahatsız ettiğini belirten Bayık" Gece vakti yapılan çalışmalarımızın çevreyi rahatsızlık verdiğini biliyoruz. Bu konuda ilçe halkımızdan biraz daha sabırlı olmalarını istiyoruz. Bu yoğun çalışmalar bittikten sonra Hilvan 2014 yılına sorunsuz ve modern bir ilçe olarak girecektir"

İnönü Caddesinde başlayan yol ve kaldırım yenileme çalışmalarıyla ilgili konuşan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık" Daha önce kilitli parke taşı olan kaldırımların temizliğinin zor olması nedeniyle esnaflarımızdan gelen şikayetleri dikkate alarak, görünüm bakımından da güzel olan bazalt taşını döşüyoruz. Hilvan'ın bir hizmetkarı olarak her şeyin en güzelini yapmaya hazırız" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.