banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Pirhalil

HDP Şanlurfa’da aday adaylarını tanıttı

HDP Şanlıurfa İl Örgütü, aday adaylarını tanıttı. Başvuru sayısının 87 olduğu ve bunlardan 85’inin kabul edildiği belirtildi.
Halkların Demokratik Partisi (HDP) Urfa İl Örgütü, aday adaylarını kamuoyuna tanıttı. Bir otelde düzenlenen toplantıda aday adaylarının tamamı hazırda bulundu. 16 Şubat ile 5 Mart arasında HDP’ye yapılan aday adaylık başvurusunun 87 olduğu belirtilirken bunlardan 85 başvurunun kabul edildiği söylendi. Partinin İl Eş Başkanı Rıdvan Yavuz “Bu basit bir tablo değil” diyerek “Her biri çok değerli olan bu isimler listemiz kesinleştikten sonra da ve elbette seçim döneminde de aynı tabloda buluşacak. Biz bundan eminiz çünkü bu kadroların hedefi koltuk değil” şeklinde konuştu. Yavuz, ayrıca HDP’nin Türkiye siyasetine birlikte yönetme esasına dayanan yeni bir anlayış kazandırdığını söyledi.
HDP’nin aday adayı tanıtım toplantısında Şanlıurfa’nın yaşadığı başlıca sorunlar da konuşuldu. Bu sorunlara dikkat çeken Yavuz “Kullanılan elektrik ucuz ve kesintisiz olmalı. Urfa’nın ürünü Urfa’da yetişmeli. Urfa emekçisi kendi kentinde yaşamalı. Urfa sağlıklı yaşanabilir bir kent olmalı. Eğitimde ve bilimde Türkiye’nin ilk sıralarında olmalı” maddelerini sıraladı.
Aday adayların tanıtımın ardından toplu fotoğrafla program son buldu.

Anahtar Kelimeler:
SanlıurfaHDPVekil Adayı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.