banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haberleri Urfa Viranşehir Urfa Haber Balıklıgöl

HAS PARTİ’DEN KISMİ YALANLAMA
Parti İl Başkanlığından yapılan açıklmada;”Yerel Basında Has Parti İlçe İle İlgili Yazının Tamamının Gerçeklik Payı bulunmadığı belirtildi.

Şanlıurf İl Başkanı Mehmet Baki Özmen açıklamasında: “Basın Açıklaması Yapan Şahsın Beyanları Sadece Kendisinin Hissi Duygularını İhtiva etmektedir. Basın Açıklaması Yapan Şahıs Beyanında Has Partinin Üyelerinin % 70 Sivereklilerden Oluştuğunu, Bozova İlçe Teşkilatının Kendisi İle İstifa Ettiğini Mahalle Temsilcilerinin De Tamamının İstifa Ettiğini Söylemişse de Bu Gerçeği Yansıtmamaktadır.

Has Partinin Yeni Oluşan Yönetimi Ve Üyelerinin %70 Siverekli Değildir. Bir Kaç Siverekli Partide Yer Aldı diye Partinin Tamamına Siverekli Olması Mümkün Değildir.

Basın Açıklaması Yapan Şahıs, Bozova İlçe Teşkilatının Kendisi İle İstifa Ettiğini Beyan Etmişse de Bu Doğru Değildir.

Bozova İlçe Teşkilatı 17.11.2011 Tarihinde Parti Merkezimize Dilekçe İle Başvurarak İstifa Etmişlerdir. Bozova İlçe Teşkilatı Bir Ay Önce İstifa Etmiştir. Mahalle Temsilcilerinin Tamamının İstifa Ettikleri Söylenmişse de Bu Doğru Değildir.

Mahalle Temsilcilerimizi Yeni Oluşturduğumuzdan Tamamının İstifa Etmeleri Mümkün Değildir.

Basın Açıklamasını Yapan Şahsın İstifa Ettiklerini Söylediği Şahısların Çoğunun Üyelikleri Partimizde Devam Etmektedir.

İlkesi Ülke Yararına Çalışan Has Parti Üyelerinin Tamamının Herhangi Bir Menfaatlerinin Olması Mümkün Değildir.

Belli Bir Menfaat Ve Çıkar Peşinde Koşar Şahısların Partimizde Yeri Bulunmamaktadır.

Amacı Sadece Halka Hizmet Olan Partililerimiz Bu Amaçla Has Parti Çatısı Altında Toplanmışlardır.

Başkaca Amaçları Yoktur.

Geçmişte Bu Partide Yer Alıp ta Daha Sonra Parti Yönetiminin Değişmesi İle Bu Partiye Karşı Asılsız Söylemlerde Bulunanlara Karşı Halkımız En İyi Cevabı Verecektir” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.