banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Başbakan Erdoğan

Haliliye'de Şok İstifa! Listedeki yerini beğenmedi

AK Parti Haliliye Meclis Üyesi Listesinde istifa yaşandı. daha önce AK Parti yönetiminde olan ve 31 Mart 2019 tarıhinde yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti Haliliye Meclis Üyesi olarak listeye konulan Murat Akaltun yaptığı açıklama ile adaylığını geri çektiğini belirtti.

Akaltun adaylığını şu ifadelerle geri çekti; “Ak parti Şanlıurfa Halileye İlçe Belediye Meclis üyeliğine beni layık gören. Başta Haliliye Belediye Başkan Adayımız Mehmet Canpolat ve Ak parti İlçe Başkanı Süleyman Aksu’ya Teşekkür ederim. Lakin işlerimin yoğunluğundan dolayı bana tevdi edilen bu ulvi görevi layıkıyla yapamayacağımdan dolayı istifa ettiğimi Bütün kamuoyunun bilgilerine saygılarımla sunarım.” Dedi.

KAYNAK:URFANATİK

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.