banner2
Öne Çıkanlar Suriye Diyarbakır Urfa Haber Sanlıurfa Atalanta

Haliliye AK Parti'de Kızılelma bayrağı Canpolat'a devretti

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesii Nikah ve Konferans Salonu’nda düzenlenen kongreye; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Muş, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Seydi Eyüpoğlu, M.Kasım Gülpınar, Emin Önen, Halil Özcan, Abdulkerim Gök, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez ve Yönetim Kurulu üyeleri, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık il ve ilçelerin Belediye Meclis üyeleri, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları üyeleri, parti il ve ilçe yöneticileri ile çok sayıda partili katıldı.

Divan heyetinin oluşmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan AK Parti Haliliye ilçe kongresinde AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Av. İ.Halil Kızılelma, İl Başkanı Av.Yusuf Eğilmez, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Milletvekili Emin Önen ve Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Muş birer konuşma yaptılar.

Konuşmaların ardından tek liste ile gidilen kongrede; Mehmet Canpolat AK Parti Haliliye İlçe Başkanlığına seçildi.

Canpolat’ın yönetiminde şu isimler bulunuyor;

Süleyman Aksu

Ahmet Sait Kaplan

Sıddık Sunay

Essum Saatçi

İmam Kara

Mehmet Emin Aşit

Müslüm Behram

İbrahim Demir

Hayati Dedeoğlu

Ahmet Demir

İlyas Çelik

İsmail Kaya

Sıtkı Elden

Abdulkadir Şıtıl

Abuzer Avcı

Sema Saraç

Mehmet Aslan

İbrahim Nabi Baziki

Sabri Al

Ahmet Yaşar

Ali Yıldırım

İmam Ayniberk

Merve Aybıyık Kürkçüoğlu

Berat Karaca

Hatice Yılmaztekin

Ali Kaya

Abdullah Acar

Fethi Deniz

Hamut Kırboğa

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.